Nieuws

Bosbranden Australië
geplaatst door Thibault op 12 januari 2020 om 11u28
Beste ouders,

Ook wij steunen graag het goede doel en daarom bieden we jullie de kans een 'Chiro For Australia' badge te bestellen. De badge kost €3 en de opbrengst hiervan gaat naar verschillende goede doelen in Australië voor mens en dier. Via het Google Formulier kunnen jullie je kind inschrijven voor deze badge, dit kan tot en met 26 januari.

Groetjes, de leiding.

https://forms.gle/J3aGB5gTRFpYAwBW8

australia.png
NIEUWE VLAMMETJESACTIE
geplaatst door Thibault op 9 december 2019 om 20u18
Voor de Warmste week verkopen onze collega's van Chiro Zonnezee alweer vlammetjes aan 3 euro per stuk, dit jaar met het nieuwe design van de warmste week. De opbrengt gaat naar vzw Mathijs.

Wil jij graag een vlammetje bestellen? Mail dan naar chirojongensstal@gmail.com, vermeld de naam van je zoon en het aantal vlammetjes dat je wil bestellen.

Bestellen kan tot op ons Kerstfeestje op vrijdag 20 december!

vlammetjes.png
Kerstfeestje - 20 december
geplaatst door Thibault op 9 december 2019 om 20u11
Jippieeee, op vrijdag 20 december is het alweer tijd voor ons jaarlijkse Kerstfeestje! We beginnen er met z'n allen aan om 19 uur, de speelclub stopt om 21 uur, de rakkers om 21u30, de toppers om 22 uur en de aspiranten tot het einde van het Kerstfeest.

We vragen aan iedereen om een cadeautje mee te brengen van +/- 5 euro, we vragen ook om geen snoep te kopen! Ieder kind zal dan ook met een cadeautje naar huis komen!

Hopelijk zijn jullie er allemaal massaal bij!

kerstfeestje.gif
Jaarthemalied: "Grezeloos Chiro"
geplaatst door Toon op 13 oktober 2019 om 15u35
Een nieuw werkjaar en een nieuw jaarthemalied.
Smeer die kelen en zing uit volle borts!


  1 2  3  4 5 6 ... 24