Nieuws

WC-papier actie!
geplaatst door Thibault op 5 april 2018 om 14u11
wc papier.jpg Op zaterdag 21 april is het alweer tijd voor onze jaarlijkse WC-papier actie! De toppers, kerels, aspiranten en leiding doorkruisen dan heel Stal om iedereen te voorzien van nieuw WC-papier. De toppers, kerels en aspiranten worden dan ook massaal op de Chiro verwacht om 10 uur. De opbrengst van onze WC-papier actie gaat naar ons bivak en naar de aankoop van nieuwe sport- en spelmaterialen. Massaal WC-papier kopen is dus de boodschap!

Naast WC-papier verkopen we nog tal van andere poetsproducten zoals bijvoorbeeld, aftrekkers, keukenrol, autoshampoo, vloerzeep, zeemvellen, sponsen, borstels, sunlight zeep, dweilen,...
Pasen - 1 april
geplaatst door Thibault op 18 maart 2018 om 19u59
Nee, het is geen mop! Zondag 1 april komt de paashaas langs op de Chiro. De leden worden om 10 uur verwacht op de Chiro, waarna we met zen allen naar de mis zullen gaan. Daarna is het tijd voor de paaseieren!! Je moet geen eten meebrengen, daar zorgt de leiding voor. Na het eten nog even lekker ravotten en dan is het om 14 uur tijd om naar huis te gaan.
pasen.png
Spaaractie melk op kamp!
geplaatst door Thibault op 20 februari 2018 om 14u38
Dit jaar doen we mee aan de flapjes-spaaractie van Joyvalle. Knip de houten flapjes van de melk flessen en breng ze binnen op de Chiro. Per 10 flapjes krijgen we 1l gratis melk op kamp, wanneer we veel flapjes bij elkaar gespaard hebben maken wee ook nog kans op andere toffe prijzen!
melk.jpg
Voorsmaakje bivak 2020
geplaatst door Thibault op 20 februari 2018 om 14u18
boom.jpg De leiding ging dit weekend op zoek naar een bivakplaats voor het bivak van 2020. Na ook de bossen grondig gekeurd te hebben, hebben we uiteindelijk een toffe bivakplaats gevonden! Waar? Dat blijft voor jullie nog even een verassing!
⟨   1  2  3 4 5 ... 19  ⟩