Gebruikersnaam:Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Info- en inschrijfmoment bivak 2018
geplaatst door Thibault op 14 mei 2018 om 18u20
Zaterdag 26 mei houden we ons info- en inschrijfmoment voor ons bivak. Je komt er te weten waar we naartoe gaan, wat het kampthema is, wanneer we op bivak gaan en nog zoveel meer!

Waar? Grote zaal, jeugdlokalen
Hoelaat? 19uur

Tot dan!
bivak.png
Rock Party - Ouderraad Chiro Stal
geplaatst door Thibault op 23 april 2018 om 21u48
rock party.jpg Zaterdag 2 juni organiseert onze ouderraad een echte RockParty in de Kardijk in Beverlo!
Echte '70, '80 en '90 schijven verzekerd!
De opbrengst van de fuif zal de ouderraad gebruiken om verschillende leuke activiteiten voor de leden te organiseren tijdens het Chirojaar.

Kaarten zijn te verkrijgen bij de ouderraad of op de Chiro.

Jullie zijn allemaal van harte welkom om er een super feest van te maken!!

Hopelijk tot dan!!
Chiro Koersel 65 jaar - Spel zonder grenzen
geplaatst door Thibault op 10 april 2018 om 12u41
De Chiro van Koersel bestaat dit jaar 65 jaar en daarom organiseren zij zondag 15 april een spel zonder grenzen. Onze Chiro zal hier ook aan meedoen. Alle rakkers, toppers, kerels en Aspiranten worden met de fiets op de Chiro verwacht. De speelclub wordt om 14uur aan de terreinen van Chiro Koersel op de Albert 1 laan verwacht en moeten daar om 17uur ook weer opgehaald worden.

Hopelijk zijn jullie massaal aanwezig!
Chiro zonder grenzen.png
WC-papier actie!
geplaatst door Thibault op 5 april 2018 om 14u11
wc papier.jpg Op zaterdag 21 april is het alweer tijd voor onze jaarlijkse WC-papier actie! De toppers, kerels, aspiranten en leiding doorkruisen dan heel Stal om iedereen te voorzien van nieuw WC-papier. De toppers, kerels en aspiranten worden dan ook massaal op de Chiro verwacht om 10 uur. De opbrengst van onze WC-papier actie gaat naar ons bivak en naar de aankoop van nieuwe sport- en spelmaterialen. Massaal WC-papier kopen is dus de boodschap!

Naast WC-papier verkopen we nog tal van andere poetsproducten zoals bijvoorbeeld, aftrekkers, keukenrol, autoshampoo, vloerzeep, zeemvellen, sponsen, borstels, sunlight zeep, dweilen,...
 1  2 3 4 ... 18  ⟩